Menu

Search
Close this search box.

Werk met mij

Dit zijn de diensten die ik aanbied, vind er 1 die bij je past en laten we samenwerken. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Senior Business Support Manager

Ondersteuning en assistentie, primair 1:1 en zowel inhoudelijk als operationeel. Bij ondersteuning op het operationele vlak kun je denken aan het coördineren van informatiestromen, het optimaal stroomlijnen en structureren van de dagelijkse gang van zaken, complex agendabeheer, organiseren van afspraken en meetings en het bewaken van actiepunten en besluiten. 

Bij assistentie op het inhoudelijke vlak kun je denken aan het voorbereiden en faciliteren  van projecten, optimalisatie en het managen van processen.  Bij alle werkzaamheden ligt een sterke focus op pro-activiteit, voortgangsbewaking, mee- en vooruitdenken en het signaleren en coördineren van te ondernemen acties.

Personal Assistant

Heb je het gevoel dat je continu achter de feiten aanrent, je takenlijst eindeloos lijkt te groeien en je kostbare tijd verspilt aan administratieve rompslomp? Dan is het tijd om de kracht van een Personal Assistant te ervaren.

Stel je voor: een georganiseerd leven waarin je tijd hebt om je te concentreren op de dingen die er echt toe doen. Laat mij de zorg van alledaagse taken van je overnemen, zodat jij je kunt richten op het bereiken van je doelen en genieten van waar je het meest van houdt.

Ik sta voor je klaar om je te ondersteunen bij het beheren van je agenda, het regelen van reizen, het afhandelen van belangrijke correspondentie en nog veel meer.

Dus, waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe mijn Personal Assistant service jouw leven kan veranderen.

Samen creëren we de perfecte balans tussen werk en privé, zodat jij kunt genieten van het leven zonder stress.

Business Supporting voor Office Management Professionals

Als je een Office Management professional bent en wat extra hulp en begeleiding nodig hebt, start nog vandaag met Business Supporting en stap je nieuwe rol in met zelfvertrouwen en succes: van ‘IN de Job’ naar ON the Job’. 

Wat ga je leren: 

In Business Supporting voor Office Management focussen we op het ontwikkelen van praktische inzichten en managementvaardigheden om teams optimaal te managen en jezelf te ontwikkelen tot een professionele teamleider.

Je groeit in je rol als teamleider

door persoonlijke ontwikkeling (bewustwording) en ontwikkeling van essentiële vaardigheden die je nodig hebt als teamleider

Vergroten van managementkennis

Ontwikkeling van sociale en communicatieve vaardigheden

Inzicht in een reeks aan leiderschapsstijlen

en je weet deze effectief in te zetten om het optimale resultaat uit je team te halen

Handvatten hoe je een team motiveert

Procesverbetering

Dit zeggen mijn klanten

"

×

Hi!

Waarmee kan ik jou helpen? Stuur mij een WhatsApp bericht of stuur een e-mail naar yvette@pasqualeassistants.nl

× Kan ik je helpen?