Menu

Search
Close this search box.

Ik ben Yvette

Als Senior Business Support Manager beschik ik over organisatietalent, communicatiekracht en leiderschapsexpertise.
Ik ondersteun in groei, zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied. Samen creëren we ruimte voor bedrijfsgroei, overzicht, rust en balans. Door mijn ondersteuning zul je in staat zijn je potentieel maximaal te benutten, terwijl je efficiënt en effectief te werk gaat. Ik begrijp de onderlinge verbanden tussen verschillende taken, teams en projecten, waardoor ik goed kan afstemmen, coördineren en bewaken.

Ik ben een Senior Business Support Manager die strategisch denkt, processen beheerst en communicatief sterk is. Een assistent die de regie neemt en zorgt voor een gestroomlijnde organisatie.

Je zal merken dat je meer vrijheid krijgt om je te richten op de essentiële taken, terwijl ik de rest voor je regel. Samen vormen we een succesvol team dat streeft naar groei, vrijheid, werkplezier en balans. Klinkt goed toch? Gun jezelf een Personal Assistant.

Dit zeggen mijn klanten

"

Waar ik voor sta

Betrokken

Van Toegevoegde waarde willen zijn

Verantwoordelijk

Loyaal en Integer

Kennis delen

Ervaring is mijn gouden sleutel. Als doorgewinterde Senior Business Supporter begrijp ik als geen ander de complexiteit en verantwoordelijkheden die bij deze rol horen. Door mijn jarenlange ervaring, inclusief het werken met diverse senior executives, kan ik moeiteloos navigeren in elke uitdagende situatie en efficiënt handelen.

Ik heb gewerkt met diverse senior executives en heb aandacht voor hun behoeften en prioriteiten. Deze ervaringen stellen mij in staat om snel aan te passen aan nieuwe omgevingen en efficiënt te handelen in veeleisende situaties.

Empathie en verbinding staan bij mij centraal. Ik begrijp het belang van een goede connectie met opdrachtgevers voor wie ik werk. Door actief naar jouw behoeften en wensen te luisteren, creëer ik een op maat gemaakte ondersteuning die perfect bij jou past. Onze samenwerking stelt ons in staat om op een effectieve manier samen te werken en een werkomgeving te creëren die bruist van positieve energie.

Mijn focus ligt volledig op resultaten. Ik zet jouw doelstellingen om in meetbare acties en bewaak proactief de voortgang. Met toewijding neem ik verantwoordelijkheid voor mijn taken en garandeer ik tijdige en kwalitatieve  oplevering.

mijn kernwaarden

Gedrevenheid:

Ik ben buitengewoon gedreven in alles wat ik doe. Ik streef altijd naar kwaliteit. Mijn drive is bijzonder hoog en ga voor optimale tevredenheid van de klant.

Resultaatgericht:

Ik denk in oplossingen, niet in problemen. Mijn vooruitdenkende aanpak stelt me in staat om uitdagingen adequaat en snel op te lossen. Mijn focus ligt altijd op jouw succes en het verhogen van de productiviteit. Ik ben in staat om de doelstellingen te vertalen naar meetbare acties en ben proactief in het volgen van de voortgang. Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn taken.

Veelzijdigheid:

Als Senior Business Support Manager in hart en nieren ben ik moeiteloos in staat om tussen verschillende taken te schakelen. Of het nu gaat om het plannen van vergaderingen, het beheren van e-mails, het organiseren van evenementen of het behouden van helicopterview.

Organisatorisch ijzersterk:

Met mijn uitstekende gevoel voor structuur en organisatie neem ik graag de rol van gatekeeper op me. Ik ontzorg en ondersteun je volledig, waarbij ik zorg voor een soepel verloop van alle processen.

Leiderschap:

Als communicatieve en allround professional ben ik niet alleen een luisterend oor, maar ook een verbinder en inspirerende leider. Ik motiveer en stimuleer jou en je team om het beste uit zichzelf te halen.

Zorgzaam en betrouwbaar:

Je kunt op mij rekenen. Ik sta klaar om je te ontzorgen en te ondersteunen in al je zakelijke behoeften. Met mijn oog voor detail en mijn vermogen om in oplossingen te denken, zorg ik ervoor dat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is.

Helicopterview:

Mijn helicopterview stelt mij in staat om een algemeen overzicht te behouden van alles wat er gaande is. Ik ondersteun om controle te houden over complexe situaties, deadlines te beheren en zorg ervoor dat niets over het hoofd wordt gezien.

Mijn Skills;

welk resultaat levert jou dat op?

Organisatorisch

Door mijn organisatorisch vermogen, breng ik structuur, rust en overzicht in jouw (werk)leven.

Oplossingsgericht

Doordat ik zo oplossingsgericht ben, is alles mogelijk. En worden jouw ideeën ook echt uitgevoerd.

Communicatief

Door mijn uitstekende communicatievaardigheden, kan ik voor jou op een eenduidige manier de missie en visie verwoorden en consistent uitdragen.

Zorgzaam en betrouwbaar

Doordat ik mij goed kan verplaatsen in een ander, kan ik de behoefte zelf al goed voor je inschatten en uitvoeren alvorens jij zelf er al überhaupt aan zou hebben gedacht.

Mijn carrière reis:

2020-2023

Eigenaar Business Support Pasquale Assistants
Samenwerkingen met onderstaande bedrijven:

Nebig Verpakkingen
November 2020- heden

Nederlandse Vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG)
November 2021-heden

Osteoporose Vereniging
Oktober 2022-heden

Jacqueline Tangelder Corporate Coaching
Mei 2023-heden

Blikonline
April 2020- augustus 2022

1998-2020

McDonald’s Nederland
Facility & Office Support Manager
Executive Assistant Directie
Coördinator Operations, National Operations en McOpCo
Facility Coördinator
Directiesecretaresse
Secretaresse Communicatie & Marketing

×

Hi!

Waarmee kan ik jou helpen? Stuur mij een WhatsApp bericht of stuur een e-mail naar yvette@pasqualeassistants.nl

× Kan ik je helpen?