Yvette stelt zich voor

Mijn verhaal

Met meer dan 25 jaar praktijkervaring binnen het Office Support vak, kan ik met recht zeggen: ik weet hoe het werkt. Ik weet wat er wordt gevraagd, maar ik geef meer…dit hoor ik altijd terug van mijn opdrachtgevers.

Ik ben Yvette Verberne en eigenaar van Pasquale Assistants. Ik ben 50 jaar, getrouwd met Dennis en we hebben samen een lieve dochter Melissa. Melissa is 20 jaar en studeert bedrijfskunde aan de HvA.

Sinds mijn 17e jaar is het altijd al een droom geweest om m'n eigen onderneming te starten. Hoe mooi kan het zijn als je beide passies, ondernemen en Office Support, met elkaar kunt combineren? Zo is Office Support buro Pasquale Assistants ontstaan.

Het geeft mij energie zelfstandige ondernemers, Directors, Managers en iedereen die zichzelf een Personal Virtual Assistant gunt te ondersteunen. Ik laat jou groeien & bloeien en geef jou de energie om samen verder te werken aan het succes en de groei van jouw onderneming.

 

 

339_Nebig_CZF7182_Corine Zijerveld Fotografie(c)2021 (2)

Kernwaarden

  • Enthousiast
  • Gedreven
  • Nauwkeurig
  • Oog voor details
  • Servicegericht
  • Loyaal en trouw

Oplossingsgericht

Ik zie altijd mogelijkheden en oplossingen.

Expertise

Gun jezelf een Personal Virtual Assistant

Ben jij....

de ondernemer die ernaar verlangt zijn/haar passie en creativiteit te uiten en meer vóór de schermen aan zijn/haar onderneming te  werken?

Laat mij jou helpen! Samen bundelen wij onze krachten en ik zorg dat de basis achter de schermen op orde is!

Passie voor reizen

Ik heb al veel van de wereld gezien en vind het leuk om me van tevoren goed in te lezen en de reizen goed voor te bereiden. Als iets goed is voorbereid, is het makkelijker om flexibel te zijn en ad hoc te reageren op onverwachte situaties. Zowel privé als zakelijk.

Australie
Dominicaanse republiek
Australie

Meer informatie? Boek vandaag nog een kennismakingsafspraak in.

Iedere opdrachtgever en opdracht is uniek!

 

Pasquale Assistants

Yvette Verberne
Tienenpad 11
1066 JK  Amsterdam
(geen bezoekadres)

06-21554005
pasquale.assistants@gmail.com

KvK: 77394682
BTW: NL003189836B57

Volgen wij elkaar al op Socia Media? Let's connect!