Waarom ik zo trots ben op deze reviews?

Ze bevestigen mijn missie! 

 

Mijn missie is om ondernemers te helpen hun ideale bedrijf neer te zetten, zodat zij hun ideale leven kunnen leiden en (keuze)vrijheid en autonomie ervaren. Hierbij wil ik echt van betekenis zijn, waarde toevoegen en in verbinding staan. Het verschil maken in jouw (werk)leven of organisatie.

Wil jij ook ervaren wat een Personal (Virtual) Assistant voor jou zou kunnen betekenen? ⁠

 

Trainer Yvette Verberne

Haar achtergrond als (project) manager, personal assistant, executive assistant helpt haar om haar klanten gericht te adviseren, maar ook met focus stap voor stap samen doelen te realiseren.

Wendela van de Water

Voormalig CFO McDonald's Nederland

Wendela van de Water geeft een review over Pasquale Assistants
Lucien V
Olav Toeset geeft een review over de werkzaamheden van Office Support Pasquale Assistants
Heaven-Leigh Essers geeft een review over office support buro Pasquale Assistants

Yvette is een hele professionele en betrouwbare collega met organisatietalent.

Zij heeft in de periode 2017 & 2018 mij ondersteunt (toen ik CFO was bij McDonald’s Nederland) als assistent.

Zij is heel verantwoordelijk en je hoeft je niet af te vragen of er zaken geregeld worden. Yvette neemt werk uit handen en maakt 100% waar wat ze belooft. Dit geeft vertrouwen en gaf mij rust en ruimte om zelf bezig te zijn met de juiste zaken.

Kortom, een professional die proactief, zorgvuldig en zeer servicegericht is ingesteld! Ik kan haar dan ook zeer aanbevelen als assistent.

 

Wendela van de Water

Lucien Scheers

CEO Nebig Verpakkingen B.V.

Ik heb bewondering voor de enorme snelheid waarmee jij in de gaten hebt hoe zaken lopen en in elkaar steken. Je weet goed prioriteiten te stellen en je laat je niet snel gek maken.

Je bent in een korte tijd al een enorme aanvulling van ons team en breng je precies dat stukje structuur en organisatietalent mee dat wij missen bij Nebig Verpakkingen.

 

Lucien Scheers

Olav Toeset

Key Account Manager Markant

Vorig jaar zomer hebben McDonald's Nederland en Markant een complex project tot een goed einde gebracht, waarbij Yvette mijn aanspreekpunt als projectleider was.

Het project behelsde de implementatie van nieuwe zit/sta werkplekken in de organisatie.

Gedurende het traject van pilot tot daadwerkelijke uitvoering heb ik Yvette leren kennen als een enthousiaste inspirator en doortastende projectmanager.

Door haar heldere communicatie zowel intern met de medewerkers als extern met betrokken partijen, creëert zij een geëffend tijdspad waardoor doelstellingen voor een ieder duidelijk en te behalen zijn.

Het project is succesvol afgesloten binnen een tijdsmarge die reëel is gebleken, omdat zij de hoofdzaken van meerdere invalshoeken goed kan benaderen en onderscheiden.

Yvette is een fijne, betrouwbare gesprekspartner en sociaal mens.

 

Olav Toeset

Heaven-Leigh Essers

Senior Projectmanager De Atleetfabriek

Tijdens het opstarten van het vitaliteitsprogramma heeft De Atleetfabriek mogen samenwerken met Yvette.

Dit heeft zij met beide handen aangegrepen en volledig eigen gemaakt. We mogen wel stellen dat zij de grootste ambassadeur van dit project was.

Met haar enthousiasme, flexibiliteit en positieve energie hebben wij prettig samengewerkt, heeft zij anderen weten te motiveren en dit project tot een groot succes laten uitgroeien. Met als resultaat dat dit project nog steeds loopt!

 

Heaven-Leigh Essers

 

 

Pasquale Assistants

Yvette Verberne
Tienenpad 11
1066 JK  Amsterdam
(geen bezoekadres)

06-21554005
pasquale.assistants@gmail.com

KvK: 77394682
BTW: NL003189836B57

Volgen wij elkaar al op Socia Media? Let's connect!