Wat is een Personal Virtual Assistant (PVA)?

Een Personal Virtual Assistant is een zelfstandige ondernemer die organisaties en ondernemers werk uit handen neemt zodat zij zich kunnen focussen op de groei van de onderneming en zich volledig kunnen richten op de primaire taken. 

Als Personal Virtual Assistant werk ik op afstand vanuit mijn eigen kantoor en ondersteun ik jou online door gebruik te maken van vele online tools. Ik bied ondersteuning aan op het gebied van Personal Virtual Assistant support zoals office support, projectmanagement en interim support

 

De assistent van de toekomst

Steeds meer ondernemers maken gebruik van een Personal Virtual Assistant. Zij geeft de ondernemer rust, overzicht en brengt structuur aan in de organisatie.  Deze manier van werken sluit aan op de trend “het Nieuwe Werken”.

Veel ondernemers zijn mobieler geworden en werken vaak in de avond en de weekenden waardoor de vraag naar flexibiliteit in ondersteuning is ontstaan. De Personal Virtual Assistant biedt deze flexibiliteit aan. 

Digitale bereikbaarheid, optimaal gebruik maken van digitale tools en vooral veel flexibiliteit in uren en beschikbaarheid. Dat is innoveren en meebewegen met de veranderende vraag uit de markt en inspelen op deze behoefte.

Computer met Pasquale Assistants V
Getraind door VA school
Training "Start een succesvolle business als Virtual Assistant" succesvol afgerond

Gecertificeerd door VA School

Pasquale Assistants

Yvette Verberne
Tienenpad 11
1066 JK  Amsterdam
(geen bezoekadres)

06-21554005
pasquale.assistants@gmail.com

KvK: 77394682
BTW: NL003189836B57

Volgen wij elkaar al op Socia Media? Let's connect!